De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Wolfram Alfa is eindelijk ‘betaalbaar’

Redactie
1 april 2010, 15:30
1 min leestijd
Wolfram Alfa is eindelijk ‘betaalbaar’

Wolfram Alfa begint een begrip te worden op internet. De zoekmachine kan vrijwel alles vinden. Hierbij gaat het niet om informatie op andere websites, maar bijvoorbeeld de ‘x’ in een moeilijke wiskunde vergelijking of de calorieën in een BigMac. De zoekmachine had al enige tijd een applicatie in de App Store, maar deze was voorheen ongeveer 40 euro. Wolfram Alfa ziet nu eindelijk in dat bijna niemand dit voor de applicatie betaalt, en heeft dus de prijs verlaagd.

Als je Wolfram Alfa op de iPhone, iPod Touch of iPad wilt installeren kost dat vanaf nu slechts 1,59. Voor die 1,59 krijg je de volledige applicatie op je toestel. Je hoeft dus niets extra erbij te kopen door middel van in-app purchases.

Lees verder na de advertentie.

Geschiedenis van Wolfram Alfa

Wolfram Alfa startte vorig jaar met een mobiele website. Deze website werkte verassend goed, maar toch wilde het bedrijf achter de zoekmachine een applicatie in de App Store. Op deze manier hoopten de ontwikkelaars inkomsten te genereren. De mobiele website werd afgesloten bij de lancering van de native applicatie, en dus was iedereen aangewezen op de applicatie die destijds 40 euro kostte.

WolframAlpha Classic

Wolfram Group LLC

€ 2,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu