Wittere tanden met Philips Zoom
Redactie

Wil je altijd al wittere tanden hebben als je jezelf op een foto ziet? De applicatie Philips Zoom gaat dé oplossing bieden. Met deze handige app is het mogelijk om foto’s zo te bewerken dat je wittere tanden krijgt.

Philips Zoom

Fotografie apps kennen we allemaal wel, ze zijn er voornamelijk om het beeld te verfraaien en thema’s aan een foto toevoegen. Echter was er nog geen app die puur ontwikkeld is om je tanden een wittere kleur te geven.

Philips Zoom maakt hier verandering in. Met de applicatie is het mogelijk om op een makkelijke en eenvoudige manier de kleur van je tanden bij te werken.

Je maakt of selecteert een foto vanaf je iPhone, vervolgens wordt je in drie stappen geholpen om markeringen bij je gebit neer te zetten. Wanneer de markering gereed is krijg je een ladder, je kunt hier aangeven hoe wit je je tanden wilt hebben. Als beide stappen voltooid zijn kun je de nieuwe foto opslaan en klaar is kees!

Philips

Een kleine verrassing dat precies Philips met deze applicatie op de markt komt is het wel. Philips staat juist bekend vanwege haar grootschalige producties op het gebied van elektronica, maar dat het bedrijf ook apps ontwikkelde en in de tandheelkunde zat was voor nog niet iedereen bekend.

Ondanks de eerste stap van het grote elektronicamerk in de App Store ben ik persoonlijk erg enthousiast over hoe de applicatie werkt.

Philips Zoom is gratis te downloaden in de App Store.

 

Philips Zoom (AppStore Link) Philips Zoom
Ontwikkelaar: Philips Consumer Lifestyle, B.V.
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.