Winnaar van QuickOffice
Redactie

Afgelopen week heb je ons kunnen e-mailen om kans te maken op een promo-code van QuickOffice. De origineelste inzending heeft zojuist de promo-code van ons gekregen.

De origineelste inzending heb ik niet alleen gekozen. Het is in overleg gegaan met drie andere iPhone-gebruikers, die overigens uitgesloten waren van deelname. Wij hebben unaniem gekozen voor de inzending van Cedric van den Driessche. 

Ik heb QuickOffice nodig omdat ik zonder de suite het Word document niet kan openen waar de code in staat om het Excel bestand te openen waarin staat hoelaat ik de Access database moet legen die mijn Powerpoint aanstuurt.

Alhoewel QuickOffice sommige dingen niet kan die Cedric beschrijft, vonden we het toch de grappigste inzending. Cedric heeft gewonnen van ruim 50 andere inzendingen, die bijna allemaal over geld gaan.

Wij bedanken iedereen voor alle inzendingen, en feliciteren Cedric uiteraard met deze mooie prijs.

Mocht je de buiten de prijzen vallen, dan kan je QuickOffice aanschaffen in de App Store (15,99)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Ossscar

  Gefeliciteerd Cedric! Hij is idd erg leuk 😉

 • Gregor

  Gefeliciteerd!

  Nu moet ik toch nog naar de Dixons die hier zover vandaan is omdat mijn ClickAndBuy account geblokkeerd is. Vervolgens moet ik 2 kaartjes kopen omdat ik net tekort 0,99 te kort kom op het met 1 kaartje te doen.

 • Okkie

  Hi Jan,
  Leuke actie. Jammer dat ik niet gewonnen heb, volgende keer beter! 🙂

 • Thaha, nooit verwacht dat ik ging winnen. 😀 Ik zag deze contest en dacht, ik doe ook even snel mee. Heb dit gewoon direct uit de losse hand geschreven 😉

  Klopt inderdaad dat er een foutje in zit, maar ik wou alle applicaties even opnoemen 😉

  Danku!