Shoppen met je iPhone? Dit zijn de 6 beste winkel-apps
Wouter Nijsen

Tegenwoordig hoef je niet meer de deur uit om de laatste producten van je favoriete (online) winkels te bekijken en aan te schaffen. In dit artikel lichten we de 6 beste winkel-apps voor de iPhone uit!

bol.com

bol.com

9,4 (191407 reviews)
Gratis via App Store

De officiële app van bol.com is een erg bruikbare applicatie wanneer je productinformatie nodig hebt of om ze later aan te schaffen. Met de app kun je de camera van je iPhone gebruiken als barcodescanner, wat doorgaans feilloos werkt. Indien je liever rustig door het gehele assortiment van bol.com kijkt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De webwinkel heeft namelijk ruim 8 miljoen producten in de app verzameld, die zijn te filteren op allerlei categorieën. Wanneer je besluit tot een aankoop over te gaan, kun je middels iDeal, acceptgiro of creditcard betalen.

eBay

eBay Inc.

9,2 (14871 reviews)
Gratis via App Store

In dit lijstje mag de app van het populaire eBay natuurlijk niet ontbreken. Hoewel de standaard webpagina van eBay ontzettend groot en uitgebreid is, maakt de applicatie weinig tot geen concessies; deze geeft je toegang tot vrijwel alle functionaliteiten die de website te bieden heeft. Naast het scannen van barcodes of zoeken van producten kun je je eigen koop- en verkoopgeschiedenis bijhouden. Door de handige notificaties blijf je altijd op de hoogte van de status van je gekochte producten en mogelijk interessante aanbiedingen. Een erg complete app dus en het beste van alles: je kunt ‘m gratis downloaden.

Groupon

Groupon, Inc.

9,2 (3262 reviews)
Gratis via App Store

In tegenstelling tot de eerder genoemde apps steekt Groupon iets anders in elkaar. Dagelijks staan er nieuwe producten of diensten voor je klaar en die vaak met hoge kortingen zijn aan te schaffen. Ook zijn deals op diverse manieren te rangschikken en maak je deze relevanter door de app toestemming tot je huidige locatie te geven, zodat je ook deals uit de buurt kunt bekijken. Tot slot is het mogelijk om rechtstreeks je aangeschafte ‘groupons’ te verzilveren en bij te houden op basis van locatie en verkoopdatum.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

VakantieVeilingen - Dagje uit

Emesa B.V.

9 (127194 reviews)
Gratis via App Store

VakantieVeilingen lijkt qua opzet behoorlijk op Groupon en geeft je de mogelijkheid om op producten, avondjes uit, hotelovernachtingen en vakanties te bieden. In theorie is het hierdoor mogelijk om prijzige producten of diensten voor slechts 1 euro aan te schaffen. Natuurlijk ben je niet de enige die biedingen plaatst en daarom zul je goed moeten timen en opletten om de desbetreffende actie voor een aantrekkelijk bedrag te bemachtigen. De organisatie achter VakantieVeilingen zegt elke dag ruim 800 aanbiedingen online te zetten, zodat er voor ieder wat wils is.

Marktplaats - koop en verkoop

Marktplaats BV

9 (388146 reviews)
Gratis via App Store

Koop je liever een product tweedehands of wil je kijken of je ergens een buitenkansje kunt vinden, dan is de officiële Marktplaats-app voor jou. Hiermee kun je niet alleen producten opzoeken, maar ook eigen advertenties plaatsen. In de praktijk heb je met de Marktplaats-app de website helemaal niet meer nodig, aangezien je direct foto’s vanaf je iPhone kan uploaden en vervolgens op simpele wijze een advertentie in elkaar zet. Advertenties zijn te bewaren, zodat je ze later nog eens rustig kunt teruglezen.

Appie van Albert Heijn

Albert Heijn

6,4 (2551 reviews)
Gratis via App Store

De officiële app van Albert Heijn, die de naam Appie heeft, helpt je bij het doen van je dagelijkse boodschappen. Zo zet je gemakkelijk al jouw gewenste producten op een boodschappenlijstje en kun je deze vervolgens laten bezorgen of klaarzetten bij een Albert Heijn-filiaal in de buurt. De grote supermarkt heeft 20.000 producten in de app verwerkt, zodat al je favorieten met je iPhone aan te schaffen zijn. Ook is er de ‘productenvinder’ aanwezig, waarmee je middels spraakherkenning of de barcodescanner direct producten kunt opzoeken. Met Appie heb je het gehele assortiment van Albert Heijn tot je beschikking; handig voor de fanatieke boodschapper.

Lees meer over apps

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.