Vrienden helpen je aan een date met Wingme

Rutger Otto
7 augustus 2014, 19:39
2 min leestijd
Vrienden helpen je aan een date met Wingme

Wingme werkt als Tinder, maar dan leuker. Nu kunnen je vrienden als wingman worden ingezet om een toffe date voor je te regelen. Wingme is dus niet alleen geschikt voor singles, ook voor bezette vrienden die singles aan een man of vrouw willen helpen!

Lees verder na de advertentie.

Tinder met een wingman

wingme

Wingme is ook handig voor als je je afvraagt of vrienden wel zo blij zouden zijn met je nieuwe vriendin. Met Wingme kies je namelijk samen met hen je potentiële partner uit. Goede vrienden zullen weten wat je smaak is en daarom is de ware vinden ineens een stuk gemakkelijker.

Bij het openen van de de app log je in met je Facebook-account en geef je aan of je een dater of een wingman bent. Ben je een wingman, dan geef je aan voor welke vriend of vriendin je gaat kiezen. Vervolgens kies jij voor hen de krenten uit de pap, door op Tinder-achtige wijze door foto’s van mensen te swipen. Deel je een like uit, dan komt diegene bij je vriend of vriendin terecht. Als die het met je eens is, kan hij of zij ook weer een like uitdelen. Doet de single aan de andere kant dat ook, dan komen ze samen in een chat terecht, net als bij Tinder.

Een wingman heeft niets met die chat te maken. Als wingman blijf je ook onzichtbaar voor singles, dus per ongeluk een andere ware ontmoeten terwijl je vriendin naast je zit, is onmogelijk. Ga je voor singles op zoek, dan kun je selecteren op criteria van diegene of door even in een chat te overleggen.

Wingme solo gebruiken kan ook

Hebben je vrienden een andere smaak dan jij, dan kun je er altijd nog voor kiezen om zonder wingman op zoek te gaan. In dat geval lijkt Wingme ineens heel erg op Tinder, want de gebruiker moet dan zelf een selectie gaan maken door langs foto’s te vegen.

Wingme is gratis te downloaden voor iOS 7 of nieuwer. Je moet dan wel ouder zijn dan 17 jaar. Ook is 9,5MB aan vrije opslagruimte benodigd voor de installatie.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu