Windows Live Messenger komt naar de iPhone

Microsoft heeft een tijdje geleden aangekondigd dat ze Windows Live Messenger naar de iPhone, iPod Touch en iPad toe gaan brengen. Met deze nieuwe applicatie kan je chatten via MSN zoals je nu waarschijnlijk gewend bent via je computer. Vandaag zijn de eerste screenshots van deze langverwachte applicatie op internet verschenen.

Screenshots

Op de screenshots is goed te zien dat Microsoft de applicatie erg simpel houdt. Dit hoeft net te betekenen dat het een slechte applicatie wordt, want simpelheid kan ook een goede eigenschap zijn van een applicatie. De screenshots zijn hieronder te bewonderen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Concurrentie

Microsoft heeft erg veel concurrentie in de App Store. eBuddy, Nimbuzz en IM+ zijn hier voorbeelden van. Miljoenen gebruikers hebben op dit moment al een chat-client op hun toestel, en dus zal het moeilijk worden voor Microsoft om mensen te laten overstappen op Windows Live Messenger.

Bron: Neowin

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.