Win iFacts

Redactie
27 april 2009, 14:28
1 min leestijd
Win iFacts

Gisteren schreven wij over de wedstrijd die de ontwikkelaars van iFacts hebben uitgeschreven. Met deze wedstrijd kan je een nieuwe iPod Shuffle winnen. Nu hebben de ontwikkelaars er nog een schepje bovenop gedaan door ons 5 promo-codes te sturen. Deze codes mogen wij aan jullie weggeven.

Lees verder na de advertentie.

Een promo-code is een code die je het recht geeft om de applicatie gratis te downloaden. Als je dus in bezit komt van een promo-code kan je de applicatie iFacts gratis downloaden.

<br />” width=”180″ height=”270″>Hoe maak ik kans op een gratis exemplaar van iFacts?</h2><p>Laat hieronder een leuke reactie achter. Vergeet hierbij niet je goede e-mailadres in te vullen, want anders kunnen we je niet mailen als je gewonnen hebt. We verloten de vijf codes onder de reacties op dit bericht zijn binnen gekomen.</p><p>Regels:</p><ul><li>Iedereen doet maximaal met 1 reactie mee. Laat je er toch meer dan 1 achter, dan wordt deze niet bij de loting gebruikt.</li><li>De actie loopt tot en met koninginnedag. Op 1 mei worden de winnaars bekend gemaakt via deze website.</li></ul>
    </article>
            <div class=

Spotlight: iTunes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's