Win als eerste het miljoen met Monopoly Millionaire op je iPhone
Redactie

Het bekende bordspel is nu als Monopoly Millionaire spelversie op de iPhone beschikbaar gekomen. Het is de bedoeling om als eerste van de spelers zo snel mogelijk een miljoen te verdienen. Als dat lijkt, ben je de winnaar van het spel.

Win één miljoen euro

Het spel Monopoly Millionaire is een minder langdradig spel als andere versies van het bordspel. Het gaat er hier namelijk om de speler te zijn, die als eerste het miljoen binnensleept. Daarna is het spel afgelopen. De nieuwe kleuren met straten in het zwart geven het spel een stijlvolle uitstraling mee. De regels van het spel zijn in de basis hetzelfde, maar als je bij Monopoly Millionaire op een straat komt, krijg je een gratis Fortune kaart. Deze kaart kun je op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld door op je stratenblok gratis een huis te plaatsen of door met je tegenstander een ruil te forceren. Krijg je de Sly Deal kaart in handen, dan mag je een straat van een tegenstander afpakken.

Langs start

Als je met je pion langs start komt, krijg je de mogelijkheid van een upgrade naar bijvoorbeeld een gemotoriseerd vliegtuig in plaats van het papieren vliegtuig. Een hoge pion levert je dus meer op en zo zullen ook de kanskaarten je beter gezind zijn. Aan de andere kant werkt een hoge pion ook soms tegen je, want de schade is natuurlijk ook groter in situaties, waar het tegenzit.

Download Monopoly Millionaire voor 2,39 euro op je iPhone en je hebt avonden lang speelplezier.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.