Wimbledon app voor iPhone met actuele informatie

Redactie
25 juni 2012, 7:37
1 min leestijd
Wimbledon app voor iPhone met actuele informatie

Het oudste tennistoernooi ter wereld gaat vandaag van start in Londen en duurt tot 8 juli. Wie op de hoogte wil blijven van actuele informatie van het Wimbledon tennistoernooi kan de officiële Wimbledon app op de iPhone downloaden.

Live score

De Wimbledon app voor de iPhone biedt naast een overzicht van de deelnemers en het speelschema ook live scores. Van elke speler is een uitgebreid profiel opgesteld. Via de app kun je kijken naar voorbeschouwingen, interviews en hoogtepunten van het tennistoernooi. Je krijgt ook gelijk de laatste nieuwtjes mee op tennisgebied. De resultaten van de wedstrijden worden getoond net als de standen als een wedstrijd voorbij is.

Wimbledon Radio

Het leuke van de Winmbledon app is, dat je ook live de wedstrijd via de radio kunt volgen. Daarvoor kun je een keuze maken uit drie verschillende zenders. De dagelijkse nieuwszender verzorgt het nieuws rond de wedstrijden. Verder zijn er twee radiozenders beschikbaar, die live commentaar geven tijdens de wedstrijden op het No. 1 Court en het Centre Court. Ben je zelf aanwezig in Londen tijden het tennistoernooi, dan kun je een overzicht vinden van beschikbare faciliteiten. Daarbij kun je denken aan de locatie van bijvoorbeeld horecagelegenheden en toiletten op de All England Club.

Lees verder na de advertentie.

De app Wimbledon is gratis beschikbaar voor je iPhone in de App Store.

Wimbledon 2019

The All England Lawn Tennis Club

Gratis via App Store
Wimbledon 2019
Wimbledon 2019
Wimbledon 2019
Wimbledon 2019
Wimbledon 2019
Wimbledon 2019
Wimbledon 2019
Wimbledon 2019
Wimbledon 2019
Wimbledon 2019

Categorieën: Gratis, Nieuws, Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's