Kom tot rust in de natuur met Wildfulness
Redactie
Wildfulness - Relax met Natuur

Wildfulness - Relax met Natuur

€ 3,49

Onze score

7,5

De Nederlandse app-ontwikkelaar Mark Hendriks brengt met Wildfulness een rustgevende iOS-app uit in de App Store. Door de geanimeerde illustraties te bekijken en rustgevende natuurgeluiden te beluisteren kom je volledig tot rust.

Wildfulness

Als je erg gestresst bent, is Wildfulness dé app bij uitstek om je tot rust te laten komen. De applicatie beschikt over acht geanimeerde landschappen: een frisse Herfstbries, zware Winterse Bergen, Gouden Uur, rustgevende Lentemorgen, Regen in het Bos, Zomernacht, Het Meer en een Stormachtige Nacht. Deze met de hand getekende landschappen zien er stuk voor stuk bijzonder mooi uit.


De natuur-app probeert je in de sessies helemaal kalm te laten worden. Ook kun je een timer instellen, zodat je zelf de lengte van een sessie bepaalt. Handig wanneer je niet de hele dag rustig aan kunt doen.De geluiden in de applicatie klinken en voelen levensecht aan. Vooral wanneer je gebruikmaakt van een koptelefoon is het geluid erg indrukwekkend te noemen.

De soorten geluid die ieder landschap heeft is uniek voor een app. Denk hierbij aan onweersstormen, ritselende blaadjes en vallende regendruppels die in het meer belanden. Een andere toffe feature zijn de apart beschikbare vogelgeluiden. Wildfulness laat willekeurige vogels aan het woord, zodat je in alle rust je hoofd leeg kunt maken.

Wildfulness downloaden

Wildfulness is voor 1,99 euro te downloaden in de App Store. De app vereist 37,1MB aan vrije opslagruimte en werkt op iOS 9 of hoger.

Wildfulness - Relax met Natuur

Wild Ventures

€ 3,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.