Speel Wie is de Mol? 2019 mee met de vernieuwde iOS-app
Erwin Vogelaar
AVROTROS Wie is de Mol?

AVROTROS Wie is de Mol?

Gratis

Onze score

8

Over een aantal dagen start een nieuw seizoen van Wie is de Mol?. De officiële iOS-app is er ook weer klaar voor. De applicatie laat je het tegen je vrienden opnemen in de strijd om de mol.

Wie is de Mol iOS-app voor 2019

Wie is de Mol? 2019 start aanstaande zaterdag (5 januari) om 20:30 uur, met een groep nieuwe kandidaten, een nieuwe locatie (Colombia) en een nieuwe mol. De iOS-app is tevens geüpdatet, zodat je ook vanuit thuis mee kunt spelen. De app is weinig veranderd vergeleken met vorig jaar, behalve dat alle nieuwe kandidaten erin verwerkt zijn.

Toch is de app een leuke manier om de serie mee te beleven, door de strijd aan te gaan met je vrienden. Wel nieuw is dat er een ‘Nieuws’-onderdeel is toegevoegd, waarmee je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen rond het programma.

Het idee van de app is dat je elke week, voordat de nieuwe aflevering begint, punten uitdeelt aan de kandidaten die je verdenkt als de mol. Gaat die kandidaat in de volgende aflevering naar huis, dan ben je de punten die je ingezet hebt kwijt. Dit betekent dat je de week erna minder punten in kunt zetten. Alle punten die je hebt ingezet op kandidaten die nog in het spel zitten, worden verdubbeld. Dus je moet goed in de gaten houden wie je verdenkt en wie totaal niet. En is het nou slim om je punten te verdelen, of om je op één kandidaat te richten?

Tot zover stelt de app nog niet veel voor, maar het wordt pas echt leuk als je deelneemt aan poules. Je kunt zelf een poule oprichten of je bij een poule van vrienden voegen. Vervolgens heeft de app elke week een ranglijst met wie er het beste voor staat qua punten. Tevens zijn er statistieken van alle gebruikers van de app te vinden over welke kandidaten het meest verdacht worden.

Wie is de Mol?-app voor iOS downloaden

De Wie is de Mol? iOS-app is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. De applicatie werkt op alle apparaten met iOS 9 of hoger. Wie is de Mol? 2019 wordt van 5 januari tot en met 9 maart elke zaterdag uitgezonden op NPO 1.

AVROTROS Wie is de Mol?

AVROTROS

5 (342 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.