Wi-Fi Sync in de aanbieding

Redactie
7 juni 2010, 16:57
1 min leestijd
Wi-Fi Sync in de aanbieding

De applicatie Wi-Fi Sync is sinds deze week in de aanbieding. Met deze applicatie, die overigens alleen via Cydia te downloaden is, kan je draadloos je iPhone en iPod Touch synchroniseren. Normaal gesproken kost deze applicatie tien dollar, maar tijdens de actieperiode hoef je slechts de helft te betalen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikmaken van Wi-Fi Sync

Om gebruik te maken van de applicatie Wi-Fi Sync heb je een programma nodig op je computer. Dit programma is op dit moment alleen beschikbaar voor Mac OSX. De versie voor Windows wordt binnenkort gelanceerd door de ontwikkelaar. Als je het programma ‘Wi-Fi Sync’ op je computer hebt staan, kan je je iPhone of iPod Touch binnen een aantal seconden koppelen. Je toestel gaat dan gelijk synchroniseren.

Draadloos synchroniseren kent natuurlijk ook vele nadelen. Het is bijvoorbeeld veel trager dan het synchroniseren met een usb-kabel. Ook vraagt het veel van je batterij. Het is dus aan te raden om alleen kleine veranderingen draadloos te synchroniseren met Wi-Fi Sync.

Wi-Fi Sync is voor 5 dollar te downloaden via de Cydia Store. Na het downloaden ontvang je ook direct de informatie over de benodigde software voor de Mac.

Spotlight: WiFi

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's