De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Whatson Planner maakt afspraken plannen makkelijker

Wouter Nijsen
21 december 2015, 12:55
2 min leestijd
Whatson Planner maakt afspraken plannen makkelijker

Whatson Planner is een nieuwe Nederlandse app waarmee je sneller tijdstippen vindt om af te spreken met vrienden of familie. Het is een soort zoekmachine voor agenda’s.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met de app

Wanneer je Whatson Planner voor het eerst opstart, dien je je aan te melden met een telefoonnummer en e-mailadres. Hierna verschijnt je digitale agenda in beeld. Dagen worden getoond op een tijdslijn, waarbij elke dag bestaat uit vier delen. Een nieuwe afspraak maken doe je door op een dagdeel te tikken en vervolgens een naam, tijdstip en plek in te voeren.

Handig zijn de opties onderin, waarmee je gemakkelijk een foto of extra informatie toevoegt. Druk op ‘Opslaan’ en Whatson Planner gaat automatisch op zoek naar tijdstippen dat jij en je vrienden beschikbaar zijn voor een afspraak. Je hoeft dus niet zelf je agenda door te spitten, want dat doet de app voor je. De drie beste opties worden getoond, waarna je in samenspraak met de anderen het beste tijdstip kunt kiezen.

Whatson Planner heeft verschillende features die het maken van afspraken makkelijker maken. Zo is er een Niet storen-functie, waarmee je aangeeft op welke tijdstippen je geen tijd of zin hebt. In het menu kun je verder aangeven welke agenda’s je in de app wil gebruiken. Een handige functie, omdat je hiermee voorkomt dat afspraken in al je agenda’s worden gesynchroniseerd. Ook kun je aangeven of feestdagen en verjaardagen in Whatson Planner moeten verschijnen; wel zo fijn bij het zoeken van een geschikte datum.

Whatson Planner downloaden

Door Whatson Planner hoef je geen datumprikker meer te gebruiken of te overleggen via WhatsApp of Facebook. De app is gratis in gebruik en werkt met zowel iOS- als Android-apparaten. Via onderstaande link is Whatson Planner te downloaden. Zorg dat je beschikt over 20,5MB aan vrije opslagruimte en iOS 8 of hoger.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu