WhatsApp voor de iPhone tijdelijk niet te downloaden

Redactie
14 januari 2012, 18:53
1 min leestijd
WhatsApp voor de iPhone tijdelijk niet te downloaden

De populaire free messaging dienst WhatsApp is tijdelijk niet meer te downloaden in App Store voor de iPhone. De exacte reden waarom de applicatie is verdwenen is nog onbekend.

Nieuwe versie

WhatsApp laat via Twitter weten dat de app tijdelijk niet de downloaden is. Dit schrijft het bedrijf;  ‘Een nieuwe versie is aangemeld bij Apple en het wachten is op goedkeuring van het bedrijf’.

Er is dus een nieuwe versie van WhatsApp bij Apple aangemeld, maar Apple heeft blijkbaar nog geen goedkeuring gegeven. De werkelijke reden waarom de ”oude” versie van WhatsApp niet meer te downloaden is blijft dus onduidelijk.

Lees verder na de advertentie.

 

Problemen

De afgelopen tijd waren er problemen met de chatdienst. Zo zou de WhatsApp status van anderen WhatsApp gebruikers makkelijk aan te passen zijn. Echter kwamen deze problemen niet door eventuele onjuistheden in mobiele apps maar door een serverprobleem.

Vooralsnog lijkt dit niet de rede waarom de app uit de lucht is bij Apple.

Het blijft afwachten op een nieuwe versie, als je WhatsApp al op je iPhone had staan merk je niets van het probleem. Voor Android, Windows Phone 7 en Nokia is WhatsApp nog wel beschikbaar.

 

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's