WhatsApp update voor crashes ingediend bij Apple
Redactie

De ontwikkelaar van de applicatie WhatsApp heeft bij Apple een update ingediend, die ervoor moet zorgen dat de crashproblemen worden opgelost. Na goedkeuring van Apple zal de update voor onder meer de iPhone in App Store beschikbaar komen.

Crashproblemen

De laatste versie van de Whatsapp applicatie leidde bij meerdere mensen tot problemen. De app was daardoor niet meer bruikbaar en reageerde niet meer op handelingen. In andere situaties werd de app volledig afgesloten na het opstarten ervan. Via Twitter heeft Whatsapp laten weten, dat het afgeraden worden om de update 2.8.1 alsnog te installeren. Het is beter om te wachten tot de update 2.8.2 is uitgebracht. Voor degene, die de app wel heeft geïnstalleerd geldt het volgende. Druk eerst twee keer op de homeknop. Het pictogram van de WhatsApp hou je ingedrukt, waarna je het afsluit met het rode minnetje. Vervolgens moet je de app opnieuw starten en meteen weer afsluiten. Dit proces moet je net zo lang herhalen tot het werkt.

Paar dagen geduld

Het zal waarschijnlijk nog een paar dagen duren voordat de nieuwste update beschikbaar komt in de App Store. De update is al ingediend, maar moet uiteraard eerst nog beoordeeld worden. Gelet op de populariteit van de app krijgt de update wellicht voorrang.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.