WhatsApp voor iPhone is gratis te downloaden

Redactie
31 mei 2011, 21:18
1 min leestijd
WhatsApp voor iPhone is gratis te downloaden

WhatsApp is de afgelopen tijd erg vaak in het nieuws geweest. Dit was echter niet positief, want WhatsApp blijkt berichten onversleuteld te versturen. Daarnaast schijnt het erg makkelijk te zijn om berichten te versturen vanuit de naam van een ander. Ondertussen profiteren veel andere diensten van deze negatieve publiciteit door hun eigen XMS-applicatie te promoten.

WhatsApp gratis downloaden

De ontwikkelaars van WhatsApp bieden hun applicatie nu gratis aan om meer gebruikers binnen te halen. De afgelopen tijd werd de applicatie namelijk aanzienlijk minder gedownload dan voorheen. Dit heeft natuurlijk te maken met het nieuws over de app. In Nederland is het aantal downloads vooral gezakt nadat de AIVD ambtenaren publiekelijk heeft afgeraden om de applicatie te gebruiken.

De concurrentie maakt het de ontwikkelaars van WhatsApp niet makkelijk. Op dit moment zijn er namelijk verschillende applicaties die in opkomst zijn. De laatste tijd hoor je vooral veel van LiveProfile. Deze XMS-applicatie heeft in enkele dagen tienduizenden gebruikers ontvangen. Er is dus een heuse XMS-applicatie-oorlog bezig in de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's