Update WhatsApp voor iPhone brengt waslijst aan nieuwe functies
Gijs Ettes

De WhatsApp iOS-app is van een update voorzien die een hele waslijst met nieuwe functies introduceert. Eén daarvan is de mogelijkheid om chat- en groepsgesprekken te archiveren.

whatsapp ios-appDe update brengt verder de optie met zich mee om onderschriften aan foto’s en video’s toe te voegen. Ook heb je na installatie een knop om snel de camera te openen om zo foto’s te maken en te delen. Maak je gebruik van de iPhone 5S, dan kun je slowmotion video’s maken en delen. Verder zijn filmpjes iets bij te snijden, alvorens je ze naar een gesprekspartner stuurt.

De WhatsApp iOS-app heeft tevens nieuwe functies voor het delen van je locatie gekregen. Wanneer je de plek waar je je bevindt deelt, dan kun je gebruikmaken van een hybride of sattelietkaart. Verder kun je de pin op de kaart zelf neerzetten als je een locatie wil aangeven waar je je (nog) niet bevindt. Dat is handig als je met een vriend of vriendin op een specifieke plek in de stad wilt afspreken.

Duik je de instellingen in, dan vind je via ‘Chatinstellingen > Media autom. downloaden’ nieuwe opties voor het automatisch downloaden van media. Verder zijn er nieuwe achtergronden, geluiden voor meldingen en is de mogelijkheid toegevoegd om screenshots te sturen als je een probleem meldt.

WhatsApp iOS-versie downloaden

Via onderstaande link kun je WhatsApp voor de iPhone downloaden. De app werkt met vrijwel elk type toestel en vereist een kleine 50MB aan opslagruimte.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

9 (6037 reviews)
Gratis via App Store

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.