Aan WhatsApp voor iOS 7 wordt gewerkt

iOS 7 betekent een behoorlijke make-over voor je telefoon: wat is het dan jammer dat sommige populaire apps nog in iOS 6-stijl zijn, zoals bijvoorbeeld WhatsApp. Maar: aan WhatsApp voor iOS 7 wordt hard gewerkt!

Dat blijkt uit screenshots die WhatsAppen.nl van een Duitse tester ontving. Hieronder is te zien hoe toetsenbord en menuknoppen perfect aansluiten op de platte stijl van iOS 7. Ook het app-icoon is bijgewerkt:

screenshot-ios7 whatsapp voor iOs 7

WhatsApp voor iOS 7 komt waarschijnlijk binnenkort

Het is goed nieuws dat de iOS 7-versie van WhatsApp getest wordt, want voor veel iOS 7-gebruikers, waaronder wij, is de app in iOS 6-stijl een doorn in het oog.

WhatsApp is relatief snel met de update: toen vorig jaar de iPhone 5 verscheen, duurde het erg lang voordat men ervoor zorgde dat de app het hele scherm van die telefoon vulde: lange tijd kregen iPhone 5-bezitters zwarte balken in beeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Over een releasedatum is helaas nog niets bekend, maar we verwachten niet dat het nog weken zal gaan duren voordat WhatsApp iOS 7-klaar wordt gemaakt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.