WeTransfer iOS-app laat je gemakkelijk grote bestanden delen
Gijs Ettes

Vanaf vandaag is de WeTransfer iPhone-app eindelijk gratis beschikbaar in de App Store. Daardoor kun je ook op je iPhone en iPad de Nederlandse filesharingdienst gebruiken om grote bestanden te delen.

wetransfer iphone appWeTransfer is ideaal om bestanden met een maximale grootte van 10GB te delen met vrienden, kennissen en andere contacten. In zakelijke context wordt er dan ook regelmatig van de dienst gebruikgemaakt. Voorheen was er echter geen mogelijkheid om WeTransfer op je iOS-apparaat te gebruiken, maar met de vandaag gelanceerde app is dat verleden tijd.

Om bestanden te uploaden en te versturen met WeTransfer heb je geen account nodig, maar alleen je eigen e-mailadres en die van de persoon of personen waarnaar je bestanden wilt versturen. Met een paar tikken kun je gemakkelijk foto’s en video’s delen, waarna je contactpersoon automatisch een mail met de downloadlink ontvangt.

WeTransfer iPhone-app downloaden

WeTransfer werd in 2009 opgericht door de Nederlanders Nalden (Ronald Hans), Rinke Visser en Bas Beerens. De gratis iPhone-app kun je downloaden via onderstaande link. WeTransfer is 6,5MB groot en vereist minimaal iOS 7.

WeTransfer

WeTransfer B.V.

9 (410 reviews)
Gratis via App Store

WeTransfer
WeTransfer
WeTransfer
WeTransfer

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.