Weten wat je hond denkt? Kom erachter met CrossTuner op je iPhone
Redactie

Zit je hond of kat je wel eens aan te kijken en ben je dan nieuwsgierig naar de gedachten van het huisdier? Als dat zo is, dan kun je de CrossTuner app downloaden op je iPhone en kom jij te weten, wat je hond of kat denkt.

Gedachten lezen

Om de app CrossTuner te gebruiken, hoef je de iPhone alleen maar in de richting van je hond of kat te houden en tegen het dier te praten. Daarna zul je meteen zien, wat het dier van je denkt. Overigens kun je de app ook op mensen uit proberen. Onderin beeld is er een knop, waarmee je het beeld afstemt op het type dier, zoals hond of kat. Maar je kunt ook voor de optie zombie kiezen. Om een goed resultaat te krijgen moet het dier wel binnen de lijntjes op het scherm van je iPhone blijven. En dan verschijnt er opeens een tekstballonnetje.

Humor

De teksten in de ballonnetjes zijn vooral humoristisch. Heeft jouw huisdier ook de nodige humor? Daar kun je met deze app op je iPhone dus achter komen. Nog leuker is het om een filmpje van je hond of kat te maken met de app. Er worden dan steeds tekstballonnetjes toegevoegd. Zelf kun je later nog een titel en een beschrijving aan het filmpje toevoegen en het resultaat via Facebook delen of op Youtube plaatsen.

De app CrossTuner is gratis te downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.