Werken op vogelgefluit met de Birdsong app
Roel van Hout

Wie graag werkt met het geluid van fluitende vogels op de achtergrond, komt slechts tijdens een beperkt gedeelte van het jaar tot zijn of haar trekken. Met de Birdsong app ben je het hele jaar voorzien van vogelgeluiden.

Voor veel mensen is muziek te afleidend tijdens het werk, maar is volledige stilte ook weer niet fijn. Achtergrondgeluid in de vorm van fluitende vogels is in dat geval de oplossing, maar die zijn er niet het hele jaar – of je moet een volière in je kamer willen bouwen.

Birdsong app

‘Dat kan anders’, dachten de ontwikkelaars van de Birdsong app. De gratis app bevat standaard één gratis geluidsband – ‘Spring’ – die oneindig het gefluit van vogels in de le
nte afspeelt. We hebben de app vandaag een tijdje opgezet, en het moet gezegd: het werkt prima.

Birdsong app bevat in app-aankopen

Voor wie de lentevogels niet genoeg zijn, zijn er nog 6 geluiden verkrijgbaar in de vorm van in app-aankopen. Zo kan er onder meer gekozen worden voor ‘Log Cabin, ‘Tropical’ en ‘Sunset’. Ieder extra geluid kost je 0,89 euro.

Daarnaast kun je de app ook gebruiken als alarm, én om mee in slaap te vallen dankzij de ingebouwde timer, die de geluiden na een door jou ingestelde tijdsduur zal uitschakelen.

Birdsong is nu gratis te downloaden in de App Store!

Birdsong.fm

Wavestreaming.com

5 (2 reviews)
€ 1,09 via App Store
Birdsong.fm
Birdsong.fm
Birdsong.fm

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.