Welkom in Twente iPhone app voor een fantastisch weekendje weg
Redactie

Met de Welkom in Twente app op je iPhone ontdek je niet alleen de leukste plekjes, beste restaurants of evenementen. Je kunt namelijk ook een keuze maken uit verschillende arrangementen om van een heerlijk weekendje weg in Twente te genieten.

Points of interest

De belangrijkste punten, zoals hotels en restaurants in Twente kun je op verschillende manieren te zien krijgen. Gebruik je de POI met pinnetje, dan zie je alle bijzondere plekken op alfabetische volgorde. Kies je voor de POI met landkaart, dan worden alle interessante punten op de Twentse kaart getoond. Je kunt op een belangrijk punt klikken om meer specifieke informatie over bijvoorbeeld een hotel of restaurant te zien.

Arrangementen

Het is fijn om er even helemaal tussenuit te zijn. Twente biedt als landgoed van Nederland daar alle mogelijkheden toe. Zeker als je ook nog eens gebruikmaakt van een leuk arrangement. Je kunt bijvoorbeeld in de app op je iPhone op zoek gaan naar een wellnessarrangement om eens helemaal te ontspannen. Of bekijk de mogelijkheden voor een fietsarrangement, wandelarrangement of arrangementen met culinaire hoogtepunten. Daarbij kun je ook een keuze maken om te overnachten in een bed and breakfast, hotel, camping of bungalowpark.

De app is een uitstekende wegwijzer voor iedereen, die een weekendje of langer naar Twente gaat. Als extraatje kun je ook nog het magazine Landgoed op je iPhone doorbladeren met culturele tips, routes om te wandelen en te fietsen en prachtige verhalen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.