Twee nieuwe games van Gameloft in aantocht:Castle Frenzy & Rogue Planet

Gameloft heeft zojuist weer een nieuwe trailer gepubliceerd van een game van het genre ‘castle defense’ genaamd Castle Frenzy. Het spel wordt nog deze maand verwacht te verschijnen in de App Store.

De castle defense games kennen de laatste tijd een opmerkelijk succes in de App Store. Van verscheidene games met simpele figuurtjes tot hoog gedetailleerde games zoals Knights Onrush die wel allemaal dezelfde basis gameplay elementen bevatten.

Wat zeker opmerkzaam is bij Castle Frenzy zijn de kleurvolle 3D-graphics. De trailer zelf introduceert de game alvast als één van de beste castle defense games tot nu toe.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Een andere game dat ook reeds werd voorgesteld door Gameloft op de WWDC is Rogue Planet van ontwikkelaar Agharta Studios. Het betreft een strategiespel waar het schip Nimah na 30 jaar terugkeert naar de Aarde om een kolonie op te starten. Hierbij moet je het opnemen tegen verscheidene vijanden. Rogue Planet wordt verwacht uit te komen op 24 november.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.