Supersimpele weer-app Druppel voorzien van fijne update
Gijs Ettes

De Nederlandse weer-app Druppel heeft vandaag een fijne update gekregen die de interface verbeterd en het mogelijk maakt om het weer op andere locaties te checken.

Druppel iphoneDruppel staat al langer in ons lijstje van favoriete weer apps voor iOS en de vernieuwingen in versie 2.0 stellen niet teleur. De locatiebepaling is verbeterd en middels het landkaartje, dat je tevoorschijn tovert door de grijze balk onderaan het beeld naar boven te schuiven, kun je checken of het op andere locaties al dan niet regent. Je kunt uit- en inzoomen om het pijltje precies op de juiste straat te plaatsen.

Je kunt met Druppel sinds versie 2.0 dus voor elke locatie in ons land voor de komende twee uur checken wanneer en hoe hard het gaat regenen. In de app is verder niets in te stellen. Dit maakt de weer app met name handig voor wie tussen regenbuien door wil lopen of fietsen; voor verder vooruit plannen is hij minder geschikt.

Via onderstaande link kun je Druppel 2.0 downloaden. De app is gratis, nog geen MB groot en is geoptimaliseerd voor iPhones met iOS 7.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.