Web app: 15 daagse weersverwachting op de iPhone

Redactie
4 mei 2008, 22:11
1 min leestijd

De Apple iPhone is standaard uitgerust met een mooie weer applicatie waarmee je eenvoudig een 5-daagse verwachting van bijna alle plaatsen ter wereld kunt opvragen.

De Amerikaanse weergigant ‘Accuweather’ gaat nu een stap verder. Accuweather biedt een iPhone weer web applicatie aan met een 15 daagse weersverwachting.

Accuweather web app instellen

De web app van Accuweather bereik je eenvoudig door met je iPhone naar het volgende adres te surfen: http://www.accuweather.com/iphone.

Lees verder na de advertentie.

Door de kleine ‘i’ rechtsonderin het scherm aan te klikken, kun je het 15 daagse vooruitzicht voor je eigen woonplaats opvragen. In dit menu kun je tevens de temperatuurinfo instellen in graden Celcius.

Maken of kraken?

De iPhone web app van Accuweather is een mooie uitbreiding van de standaard weerapplicatie op de iPhone. Je kunt nu een indruk krijgen hoe het weer er over 15 dagen bij staat.

Jammergenoeg lukt het niet om de app van Accuweather de plek te laten onthouden die je bij eerder bezoek hebt ingesteld. Bovendien laat het programma ook niet toe om een ‘bladwijzer’ aan te maken naar een lokale weerinfo pagina .

Categorieën: Het weer, Reizen
Spotlight: Weer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's