Weave: herinneringen app in iOS 7 stijl

Roel van Hout
6 oktober 2013, 12:00
1 min leestijd
Weave: herinneringen app in iOS 7 stijl

Is de standaard herinneringen app in iOS 7 niet uitgebreid genoeg voor je? Dan is er met Weave een mooi alternatief in iOS 7 stijl beschikbaar.

Weave is al ruim twee jaar oud én een veelgebruikte app, maar paste qua uiterlijk niet in iOS 7. De app is nu echter uiterlijk én innerlijk klaargemaakt voor de toekomst.

herinneringen app

Dat betekent dat de ‘skeuomorfische’ lederen achtergrond overboord is gegooid. Er wordt gebruik gemaakt van een witte achtergrond, met daarop veel gekleurde elementen. Het geheel doet eigenlijk wel denken aan de standaard herinneringen app, maar met meer mogelijkheden.

Lees verder na de advertentie.

Herinneringen app laat voortgang zien

Zo kun je met Weave de voortgang van je to-do’s bijhouden, wanneer iets niet in één keer af te ronden is. Ook is het mogelijk om, als dat nodig mocht zijn, op de hoogte te blijven van de bedragen die je aan een project spendeert. Hetzelfde geldt voor het aantal uren dat je in een bepaalde opdracht steekt.

Ook kun je vanaf de nieuwe versie gemakkelijker samenwerken met andere Weave-gebruikers. Door een account aan te maken kun je gemakkelijk zien of er gebruikers in de buurt zijn.

De app is gratis te downloaden in de App Store, dus probeer ‘m zeker eens uit!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's