Weathercube app gratis op je iPhone als App van de Week
Redactie

De Weathercube app is deze week gratis te installeren op je iPhone, want de applicatie is namelijk uitgeroepen tot App van de Week. De Weathercube is uitgevoerd in de vorm van een kubus en geeft je direct toegang tot de weersvoorspelling.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het weer van vandaag en morgen

app-weathercubeIn het hoofdscherm kun je zien wat de luchtvochtigheid zal zijn en wat het wolkenpercentage is. Verder kun je voor een tijdsduur van drie uren zien hoeveel regen er zal vallen. Het hoofdscherm biedt verder informatie over de temperatuur en windkracht. Als je wilt weten wat voor het weer het vandaag of morgen wordt, dan hoef je alleen maar op een kant van de kubus van de Weathercube te klikken. Na het aantikken van een kubuskant zie je de weersverwachtingen voor de ochtend, middag of avond. Het vakje zal vanzelf weer terugkeren naar de oude positie, zodat het actuele weerbeeld in stand blijft.

Kleur instellen

De Weathercube app stelt je in de gelegenheid om zelf een kleur voor de kubus in te stellen, zoals blauw, groen of oranje. Door een horizontale veeg te geven kun je het weer voor de komende dagen bekijken. Het design van deze weer applicatie is echt opvallend fraai te noemen en dat is een groot pluspunt.

Download de Weathercube als gratis App van de Week op je iPhone.

Weathercube - Gestural Weather

Appsuperb

5 (8 reviews)
Gratis via App Store
Weathercube - Gestural Weather
Weathercube - Gestural Weather
Weathercube - Gestural Weather
Weathercube - Gestural Weather
Weathercube - Gestural Weather

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.