We Rule: Meer dan één miljoen spel-sessies per 24 uur

Redactie
27 maart 2010, 19:20
1 min leestijd
We Rule: Meer dan één miljoen spel-sessies per 24 uur

De afgelopen week is het spel We Rule erg populair geworden onder de iPhone- en iPod-gebruikers. In het spel moet je een eigen koninkrijk bouwen en zoveel mogelijke ‘xp’ verdienen. Het spel is inmiddels zo populair dat de applicatie per 24 uur ruim één miljoen keer wordt opgestart. Zeer weinig applicaties hebben dit soort geweldige statistieken.

We Rule

We Rule is een spel waarin je zelf een samenleving kan opbouwen. Door zaden te planten, groenten te oogsten en belasting te innen kan je erg machtig worden. Het spel bevat geen spoortje van geweld, en dus is een spel voor alle leeftijden. Het spel is jammer genoeg wel Engelstalig, en dus kunnen Nederlandse kinderen er niet zo heel goed mee omgaan.

We Rule is gratis te downloaden uit de App Store, maar toch verdient de ontwikkelaar geld aan je. In de applicatie worden namelijk kleine advertenties vertoond. Ook kan je in het spel extra ‘Mojo’ kopen. Mojo zorgt ervoor dat klussen die normaal enkele dagen duren binnen een aantal seconden gedaan zijn. Mojo is niet goedkoop, maar zorgt er wel voor dat je snel ‘groeit’.

Lees verder na de advertentie.

Het spel is inmiddels duizenden keren gedownload. Vrijwel alle gebruikers starten het spelletje nog steeds dagelijks op om een gewas te oogsten of om belasting te innen. In het spel is het ook belangrijk dat je vrienden hebt met een koninkrijk, want dan kan je bij elkaar producten kopen. Door de enorme populariteit van het spel is het niet heel moeilijk om vrienden te maken, want op dit moment spelen ook duizenden Nederlanders dit spel.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's