Waveboard update 2.0 afgewezen

Redactie
20 november 2009, 19:08
1 min leestijd
Waveboard update 2.0 afgewezen

Waveboard is nog steeds de enige applicatie voor Google Wave die in de App Store te vinden is. De ontwikkelaar is de laatste tijd erg druk bezig geweest met een update voor de applicatie, maar Apple heeft Waveboard 2.0 afgewezen. De reden voor de afwijzing is het gebruik van een verboden framework met de naam Three20.

Het framework Three20 is ontwikkeld door de ontwikkelaar van de Facebook applicatie. Deze ontwikkelaar kwam er achter dat Apple dit framework niet toestaat in de App Store omdat het de private API aanroept. Doordat het framework nu verboden is, heeft de ontwikkelaar van Facebook een tijdje geleden besloten om niets meer voor de iPhone te ontwikkelen.

Inhoud Waveboard 2.0

De ontwikkelaar van Waveboard had een aantal mooie functies aan de applicatie toegevoegd. De applicatie zou vanaf versie 2.0 push-notificaties ondersteunen en een inbox-functie krijgen. Hierdoor zou je altijd een actueel beeld van je waves moeten hebben.

Helaas komt deze update voorlopig dus nog niet in de App Store. De ontwikkelaar zal alle scripts en codes door moeten lopen, en eventuele verboden stukken moeten vervangen door andere codes.

Lees verder na de advertentie.

Bron: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's