Waveboard: Google Wave op je iPhone

Redactie
7 november 2009, 20:01
1 min leestijd
Waveboard: Google Wave op je iPhone

De eerste applicatie voor Google Wave staat sinds deze week in de App Store. Google Wave lijkt de internet-dienst van 2010 te worden, en dus proberen ontwikkelaars hier nu al op in te spelen. Er zijn al verschillende berichten van ontwikkelaars dat men een applicatie voor Google Wave aan het ontwikkelen is, maar tot deze week hebben we nog geen resultaat kunnen zien. Sinds deze week kan dat wel, want Waveboard staat in de App Store.

Waveboard is een simpele applicatie die Google Wave toonbaar maakt op de iPhone. In de applicatie kan je bijna alles wat je met Google Wave op een computer ook kan. Je kan je waves bekijken en bewerken. Andere gebruikers van de Wave zien direct wat je op je iPhone invoert.

De applicatie Waveboard kost 79 cent. Mijn verwachting is dat deze applicatie heel vaak gedownload gaat worden, want originele applicaties worden altijd vaak gedownload. Ik kan jullie helaas niet vertellen of de applicatie goed werkt, want ik heb geen Google Wave account. Hebben jullie wel ervaringen met deze applicatie?

Lees verder na de advertentie.

Spotlight: Google

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's