Drink meer water met Apples gratis App van de Week WaterMinder

Erwin Vogelaar
26 januari 2017, 20:22
1 min leestijd
Drink meer water met Apples gratis App van de Week WaterMinder
WaterMinder Water Reminder app

WaterMinder Water Reminder app

Gratis

Reviewscore

8

Hoewel de naam van deze app wat onhandig uitpakt in Nederland, draait WaterMinder echt om het drinken van meer water. De app is de komende week helemaal gratis te downloaden in de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met WaterMinder

Elke week zet Apple zeven dagen lang een app in de spotlight door deze gratis aan te bieden. De komende week kun je daardoor zonder te betalen WaterMinder downloaden. De app helpt je er aan herinneren water te drinken. Het is een bijzonder aantrekkelijke app die je op allerlei manieren waarschuwt genoeg te hydrateren.

waterminder

De app stelt je bij het opstarten eerst enkele vragen over je gewicht, dagelijkse activiteitsniveau en het klimaat waarin je leeft. Vervolgens wordt er een persoonlijk waterdoel opgesteld. Dit doel moet je dagelijks halen om gezond te leven. Hier krijg je herinneringen voor, bijvoorbeeld op je Apple Watch of als badge-appsymbool. Elke keer als je wat drinkt, kun je dat aangeven in de app. Je kunt invullen hoe groot het glas water is en of je bijvoorbeeld naast water ook koffie, thee, bier, sap of iets anders gedronken hebt.

Door te drinken en dit aan te geven in de app, zal een silhouette van een lichaam opgevuld worden met water. Is de hele silhouette vol, dan heb je jouw doel van de dag behaald. Door doelen te behalen krijg je beloningen, een soort badges die je kunt delen met anderen. Omdat je drinkgedrag wordt bijgehouden, kun je na een tijdje gebruik een grafiek bekijken van je drinkgedrag. Van de afgelopen dag, week, maand of zelfs hele jaar.

WaterMinder downloaden

WaterMinder kun je de komende zeven dagen dus helemaal gratis downloaden in de App Store. Om de app te kunnen gebruiken heb je 90.3MB vrije ruimte en iOS 8+ nodig.

WaterMinder Water Reminder app

Funn Media, LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu