Warp Shift is Apples eerste gratis app van 2017

Rutger Otto
1 januari 2017, 11:12
2 min leestijd
Warp Shift is Apples eerste gratis app van 2017
Warp Shift

Warp Shift

€ 5,99

De aantrekkelijke puzzelgame Warp Shift is dit keer de gratis App van de Week. Schuif jij de blokken goed om een meisje van A naar B te brengen?

Lees verder na de advertentie.

Warp Shift is de gratis app van de week

Warp Shift is een puzzelgame die je komende week helemaal gratis kunt binnenhalen uit de App Store. Het idee is simpel: er staan blokken in beeld met een begin en eindpunt. Jij moet de openingen van de blokken zo uitlijnen dat de vrouwelijke hoofdrolspeler naar de uitgang kan. Doe je dat binnen de aangegeven hoeveelheid beurten, dan haal je de maximale score van drie sterren per level.

Elk level bestaat uit meerdere blokken, waarvan je de rijen horizontaal en verticaal kunt verschuiven. De blokken hebben vaak aan minimaal één kant een opening, maak je daarmee een gang en tik je op een blok, dan beweegt het personage er doorheen. Op zich is het goed te doen om bij de uitgang te komen, de echte uitdaging zit ‘m in het maken van zo min mogelijk stappen.

Rustig blijven loont

Natuurlijk wordt Warp Shift steeds lastiger. Er komen niet alleen blokken bij, maar ook objecten. De ene keer heb je een sleutel nodig om bij het einde te komen, de andere keer moet je deuren op een bepaalde manier uitlijnen om er doorheen te mogen. De game kent heel rustgevende muziek en een prettige vormgeving zodat je nooit zit te stressen. Sterker nog: wil je voor de beste score gaan, dan kun je beter eerst goed naar de puzzel kijken voordat je aan schuiven begint.

Warp Shift downloaden

Spelers kunnen wel even vooruit met Warp Shift. Er zijn in totaal 270 levels die je gratis kunt spelen. Download Warp Shift via de link hieronder aankomende week gratis en bespaar daarmee 2,99 euro.

Warp Shift

FISHLABS

€ 5,99 via App Store

Warp Shift
Warp Shift
Warp Shift
Warp Shift
Warp Shift
Warp Shift
Warp Shift
Warp Shift
Warp Shift
Warp Shift
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu