‘Warner Brothers gaat Temple Run film maken’

Gijs Ettes
13 november 2013, 11:47
1 min leestijd
‘Warner Brothers gaat Temple Run film maken’

Film- en televisieproducent Warner Bros. Entertainment voert momenteel onderhandelingen om een Temple Run film te maken.

Temple Run, dat in 2011 voor het eerst in de App Store verscheen, zou dus zomaar zijn opwachting op het witte doek kunnen maken. Entertainment-website Hollywood Reporter meldt dat Warner Bros. Entertainment gesprekken voert, bijvoorbeeld met producer David Heyman. Hij is onder andere verantwoordelijk voor films als Harry Potter, I Am Legend en de recente comedy We’re the Millers.

De combinatie Temple Run en Hollywood is niet eens zo vreemd. Zo verschenen er al spin-offs van het populaire ren-spel in de vorm van Temple Run Brave en Temple Run Oz. In deze games is het ook de bedoeling te springen, glijden en rennen om zo obstakels te omzeilen en muntjes te verzamelen. Je speelt echter niet met een naamloze held, maar juist met de hoofdrolspelers uit de gelijknamige films.

Er zijn vooralsnog geen foto’s of video’s van de Temple Run film verschenen, maar de clip hieronder geeft een indruk van hoe deze eruit zou kunnen zien.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's