Viaplay aanbieding: bekijk de Formule 1 met 20% korting

Warhammer 40.000: Deathwatch is gratis App van de Week

Wouter Nijsen
19 februari 2016, 12:15
2 min leestijd
Warhammer 40.000: Deathwatch is gratis App van de Week
Warhammer 40,000: Deathwatch - Tyranid Invasion

Warhammer 40,000: Deathwatch - Tyranid Invasion

€ 2,29

Reviewscore

7,5

Warhammer 40.000 Deathwatch is tijdelijk gratis te downloaden. In dit fraaie strategiespel speel je als de Deathwatch, die het moet opnemen tegen een kwaadaardig ras.

Lees verder na de advertentie.

Dit doe je in de game

We hebben al heel wat mobiele games voorbij zien komen als de gratis App van de Week, maar Warhammer 40.000 Deathwatch is ongetwijfeld één van de betere. Het spel is lekker uitgebreid en combineert interessante gameplay met een fraaie presentatie. Deathwatch is een turn-based strategiespel, wat betekent dat jij en je computergestuurde tegenstander om de beurt een aantal zetten mogen doen. Je speelt als de Deathwatch, een speciale groep ruimtemariniers die het kwaad moet verslaan. Dat kwaad zijn de Tyranid, duistere monsters die planeet na planeet vernietigen. Dit mag niet met jouw ‘sector’ gebeuren, en daarom ga je op pad om de vijanden te verslaan.

Wanneer je het spel start, zie je de Deathwatch en een aantal vijanden op het scherm. De personages zijn geplaatst op een soort bord, waarbij je bij elke beurt kiest om een aanval uit te voeren of te bewegen. Elke beurt kun je echter maar een bepaald aantal stappen zetten of vijanden aanvallen.

De besturing is simpel. Je tikt op een poppetje en selecteert vervolgens de vijand of een plek waar je naar toe wil lopen. Heb je alle zetten verbruikt, dan is de tegenstander aan de beurt en moet je alvast nadenken over je volgende actie. Bij langere potjes kan het voorkomen dat je lang moet wachten op de tegenstander, maar gelukkig staat er een knop in beeld om snel door te spelen.

warhammer 40.000 deathwatch

Naast dat Warhammer 40.000 Deathwatch er fraai uitziet, zit de game vol met content. De verhaalmodus bestaat uit 40 missies waarin je telkens nieuwe omgevingen en vijanden leert kennen. Daarnaast kun je ruimtemariniers verzamelen om nieuwe personages, wapens en uitrusting aan je team toe te voegen. Ook krijg je tijdens het spelen punten, die je vervolgens kunt uitgeven om speciale vaardigheden te krijgen.

Warhammer 40.000 Deathwatch downloaden

Warhammer 40.000 Deathwatch is tot volgende week donderdag gratis te downloaden. Het spel vraagt om 839MB aan vrije opslagruimte en iOS 8+ voor de installatie. Houd er rekening mee dat de game alleen werkt op een iPhone 5 of nieuwer, iPad 4 of nieuwer en iPad mini 2 of nieuwer.

Warhammer 40,000: Deathwatch - Tyranid Invasion

Rodeo Games

€ 2,29 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu