Update Netflix-alternatief WappZapp TV: 5 handige features uitgelicht

Gijs Ettes
4 juni 2014, 14:05
2 min leestijd
Update Netflix-alternatief WappZapp TV: 5 handige features uitgelicht

De Nederlandse streamingdienst WappZapp TV heeft zijn app voor iOS van een fijne update voorzien die een aantal belangrijke vernieuwingen met zich meebrengt. De ondemand-video-app is gemakkelijker te doorzoeken en geeft je de mogelijkheid om het videoaanbod af te stemmen op jouw wensen.

Lees verder na de advertentie.

1. Zelf aanbod samenstellen
WappZapp TV is na de update een stuk persoonlijker. Je hebt nu namelijk de optie om je favoriete kanalen te volgen en eigen afspeellijsten samen te stellen. Eerder was het al mogelijk om specifieke shows als favoriet toe te voegen, zodat je ze niet elke keer hoeft te zoeken.

wappzapp tv ios

2. Beter zoeken
Het is nu ook gemakkelijker om programma’s te volgen én te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld binnen Uitzending Gemist en YouTube zoeken door gebruik te maken van de zoekbalk in het hoofdmenu. Een belangrijke feature, aangezien je zo natuurlijk sneller leuke video’s vindt om te bekijken.

3. Betere suggesties
Verder biedt WappZapp TV suggesties voor programma’s die je wellicht leuk vindt. Deze worden gedeeltelijk gebaseerd op wat je al hebt gekeken en deels verzorgd door de redactie van WappZapp. Ga je naar de pagina van een filmpje, dan kun je daarnaast aanverwante video’s bekijken.

4. Gratis en betaald aanbod
WappZapp.TV is gratis te gebruiken, maar is er ook als betaalde videodienst (WappZapp Plus). Het betaalde abonnement kost 7,99 euro per maand en biedt een onbeperkt aanbod van ruim 1500 bekende films, Europese series en documentaires. WappZapp werkt in ieder geval samen met de grote filmdistributeur A-Film Benelux, maar ook met IDFA (documentaires) en het Holland Docu kanaal.

5. Gemakkelijker inloggen
Inloggen in de WappZapp TV-app was al gemakkelijk met je Facebook-account. Voor wie geen account heeft of deze liever niet koppelt aan de videodienst is het nu ook mogelijk om met een e-mailadres in te loggen. Op die manier kun je net zo snel, maar wellicht wat anoniemer van WappZapp gebruikmaken.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen