De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Wanted, je vrienden op een gezocht-poster

Redactie
6 februari 2009, 22:00
1 min leestijd
Wanted, je vrienden op een gezocht-poster

Ooit al eens je vrienden op een gezocht-poster willen zetten omdat ze weer eens vervelend zijn? Met wanted is dit mogelijk. Door een foto te nemen kan je deze vervolgens in de applicatie laden, en er de gekste dingen mee doen.

Lees verder na de advertentie.

<br />

De foto kan je bewerken door er bijvoorbeeld allerlei attributen toe te voegen. Pistolen, snorren, kapsels, je kan het zo gek niet verzinnen of het staat erin. Je kan ook wat spelen met de kleurbalans, maar heel diep gaan ze hier niet op in.

Als je klaar bent met bewerken kan je foto opslaan op in je filmrol. Als je je iPhone vervolgens verbindt met je computer kan je de foto op je computer slepen, en uitprinten. Volgens de ontwikkelaars is de kwaliteit van de uitgeprinte foto’s heel goed, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van de printer, en niet alleen de kwaliteit van de foto.

Het is geen uitgebreid programma, maar dat hoeft van mij ook niet voor die prijs. Ik kan er niet meer van maken dan dat hier boven staat, want de applicatie bevat niet meer functies. Desondanks het klein is, vind ik het een leuke applicatie die ik even met jullie wilde delen.

Wantedis nu voor 0,79 te downloaden in de App Store.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu