Vind originele wallpapers voor je iPhone met Walllpaper
Gijs Ettes
Walllpaper

Walllpaper

Gratis

Onze score

7

Walllpaper (geen tikfout) is een kleine app die toffe plaatjes van designwebsite Dribbble bijsnijdt en geschikt maakt als achtergronden voor je iPhone. Met een paar drukken geef je zo je toestel een nieuwe look.

Zo vind je originele iPhone-wallpapers

Wist je dat het tot iOS 4 niet mogelijk was om eigen wallpapers in te stellen op je iPhone? Veel gebruikers denken daar inmiddels niet meer zo bij na en veranderen regelmatig de achtergrond van hun iPhone. Door het grote aanbod plaatjes (en apps) is het echter lastig om wallpapers te vinden die écht de moeite waard zijn. Ben je een fan van de designwebsite Dribbble, dan kun je nu met de gratis app Walllpaper gemakkelijk plaatjes omzetten voor gebruik als achtergrond.

walllpaper iphone-wallpapers

Vanuit de app hoef je niet per se in te loggen met een Dribbble-account, al is dat wel aanbevolen om toegang te krijgen tot meer dan een handjevol wallpapers. Via deze pagina is het mogelijk om kosteloos een account aan te maken, al zijn er ook betaalde abonnementen voor professionals. Vervolgens kun je de app inloggen en de tofste designs bekijken en desgewenst opslaan in de galerij. Ga hierna naar ‘Instellingen > Achtergrond’ en bepaal waar je de nieuwe achtergrond wilt instellen. Dat kan op het toegangsscherm, beginscherm of allebei.

Walllpaper downloaden

Walllpaper is gratis te downloaden in de App Store, vereist iOS 8 of nieuwer en tenminste 3,6MB aan vrije opslagruimte.

Walllpaper

Maxime De Greve

Gratis via App Store

Walllpaper
Walllpaper
Walllpaper

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.