Wallgram: Wallpapers maken van Instagram-foto’s

Redactie
10 mei 2011, 20:26
1 min leestijd
Wallgram: Wallpapers maken van Instagram-foto’s

Instagram is nog steeds één van de populairste foto-applicaties in de App Store. Met deze applicatie kan je foto’s bijsnijden en voorzien van een effect. Vervolgens kan je deze nieuwe foto delen met vrienden. Enkele weken geleden hebben de ontwikkelaars van Instagram een API vrijgegeven voor ontwikkelaars. Deze API heeft al verschillende toepassingen voortgebracht, zoals bijvoorbeeld Wallgram.

Wallpapers van Instagram-foto’s

Wallgram stelt je in staat om wallpapers te maken van Instagram-foto’s. De online dienst maakt een collage van foto’s die jij en anderen met Instagram heeft gemaakt. De grootte van de collage hangt af van het doel van de wallpaper. Als je de achtergrondafbeelding laat maken voor de iPhone, zullen er ongeveer 20 foto’s in verwerkt worden. Bij een wallpaper voor de iPad ligt dit aantal rond de 40.

Posters

In de toekomst gaat het mogelijk worden om posters te laten drukken met je een collage van je foto’s erop. Het is nog niet bekend wanneer deze optie aangeboden gaat worden. Bij ‘Posters’ staat nu namelijk nog ‘Coming Soon!’.

Wil je ook gratis een wallpaper maken van je Instagram-foto’s? Bezoek dan wallgram.com voor de instructies.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's