Met WallaMe laat je privéberichtjes in de openbare ruimte achter
Erwin Vogelaar
WallaMe - Augmented Reality

WallaMe - Augmented Reality

Gratis

Onze score

7

De app WallaMe is een geinig manier om op een openbare plek berichtjes achter te laten, zonder dat iemand het ziet die het niet hoort te zien.

WallaMe

We hebben tegenwoordig allerlei opties om berichtjes achter te laten aan onze vrienden. Via tekst, foto, video enzovoort. Hierbij hebben we echter nog niet de echte ruimte hoeven te gebruiken. Daar komt nu verandering in met WallaMe, omdat je een berichtje achterlaat in een fysieke ruimte. De vrienden kunnen dit berichtje vervolgens enkel bekijken als ze ook in die ruimte zijn en de app gebruiken.

Om een berichtje achter te laten maak je eerst een foto van een muur. Vervolgens kun je digitaal via je touchscreen berichtjes achterlaten op die muur. Hiervoor kun je tekenen in verschillende kleuren, tekst plaatsen, foto’s neerzetten en vooral stickers plaatsen. Stuur dit bericht vervolgens naar je vrienden en als zij langs de muur lopen kunnen ze je bericht zien via hun iPhone.

Pas bij het delen van je berichten wel goed op met wie je het deelt. Als je niet voor specifieke vrienden kiest zet je het bericht openbaar neer voor iedereen om te bekijken. Tenminste, alleen mensen die daadwerkelijk de app op hun iPhone hebben geïnstalleerd.

WallaMe downloaden

WallaMe kun je gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. De app heeft geen banners en in-app purchases, dus is vooralsnog echt volledig gratis. De app vraagt wel om 82,6Mb vrije ruimte. Ook heb je minimaal iOS 7.0 nodig om berichtjes achter te laten.

WallaMe - Augmented Reality

Wallame Ltd

8 (1 reviews)
Gratis via App Store

WallaMe - Augmented Reality
WallaMe - Augmented Reality
WallaMe - Augmented Reality
WallaMe - Augmented Reality
WallaMe - Augmented Reality

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.