De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Fijne wekker-app Wake Alarm Clock is de App van de Week

Wouter Nijsen
9 oktober 2015, 12:33
2 min leestijd
Fijne wekker-app Wake Alarm Clock is de App van de Week
Wake Alarm Clock

Wake Alarm Clock

Gratis

Reviewscore

7,5

Laat opblijven terwijl je er ’s ochtends weer vroeg uit moet: we maken ons er allemaal schuldig aan. Met Wake Alarm Clock, dat deze week is gekozen als de gratis App van de Week, word je een stukje fijner wakker.

Lees verder na de advertentie.

Op verschillende manieren wakker worden

Aan alarm-apps geen gebrek in de App Store, maar Wake Alarm Clock is zonder twijfel een van de betere. De app is namelijk veel uitgebreider dan de standaard Klok-app van iOS en is tot en met volgende week donderdag gratis te downloaden.

Wake Alarm Clock onderscheidt zich vooral door de fraaie, minimalistische interface en de verschillende wekkers waaruit je kunt kiezen. De app laat je een wekker zetten door aan een cirkel te draaien, waarna je met het knopje onderin aangeeft of het alarm de komende dagen moet worden herhaald. Door naar beneden te vegen, worden alle wekkers getoond, en met het vinkje bovenin bevestig je je keuzes.

Wake Alarm Clock heeft drie verschillende alarmen. Wanneer ’s ochtends de wekker afgaat, kun je op je iPhone ‘slaan’ om nog even te snoozen. Je schakelt het alarm vervolgens uit door het toestel met het scherm naar beneden te leggen. Voor wie moeite heeft met opstaan is er de Shake-functie. Hiermee word je actief wakker doordat je eerst met je iPhone moet schudden om het alarm uit te schakelen.

Wake Alarm Clock zit vol met handige functies. Zo kun je ontwaken met je eigen muziek en zijn er een aantal standaard deuntjes aanwezig. Ook werd de app onlangs geoptimaliseerd voor iOS 9, waardoor ‘ie nog beter werkt dan voorheen.

Wake Alarm Clock downloaden

Als gezegd is Wake Alarm Clock tot volgende week donderdag gratis te downloaden. Daarna betaal je de oorspronkelijke prijs van 3,99 euro. De app vereist iOS 8.3 of hoger, bevat verschillende in app-aankopen en is 76MB groot.

Wake Alarm Clock

Jaded Labs Inc

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu