4 redenen om wachtwoordmanager RememBear te pro-beren
Erwin Vogelaar
RememBear: Password Manager

RememBear: Password Manager

Gratis

Onze score

8,5

Nog opzoek naar een wachtwoordmanager? Dan is RememBear een beregoede optie. De app heeft namelijk meer dan leuke plaatjes van dieren.

Wachtwoordmanager RememBear

Een wachtwoordmanager is vandaag de dag onmisbaar voor iedereen die regelmatig online rondkijkt. Niet alleen slaan deze programma’s en apps al je logins op, maar ze creëren ook veilige wachtwoorden als je ergens een account aanmaakt. Je hoeft enkel je hoofdwachtwoord te onthouden en de rest kun je vergeten. Of je gaat volledig over op Touch ID en je hoeft nooit meer een wachtwoord te onthouden.

Het nieuwe RememBear doet een poging om de concurrentie aan te gaan met apps als 1Password en LastPass. Er zijn meerdere redenen waarom het proberen van de app de moeite waard is.

1. RememBear is mooi, maar ook beregezellig

Waarom moet een wachtwoordmanager puur zakelijk zijn? Hoewel RememBear een opgeruimd uiterlijk heeft met een minimalistisch design, is de app ook speels. Dit merk je steeds aan de woordgrappen (Bear-owser) en aan de vele afbeeldingen van beren. De makers omarmen hun naam en plaatsen de dieren op elke plek die ze kunnen verzinnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

remembear

2. Beertrouwbare partij

RememBear wordt gemaakt door de mensen achter TunnelBear, één van de populairdere vpn-apps in de App Store. Hier begon het berenthema al en nu zetten de makers dit voort. TunnelBear is een fijne app die ook in de App Store goed wordt gewaardeerd.

3. Een veilige beer is een goede beer

De ontwikkelaars stellen de allerbeste encryptie te gebruiken om je wachtwoorden te beschermen. Hierdoor weet je zeker dat alleen jij je wachtwoorden kan inzien. De app vult wachtwoorden automatisch voor je in nadat jij je identiteit hebt bevestigd.

4. Mac en Windows mogen niet ontberen

Je wil je wachtwoorden natuurlijk ook kunnen bereiken op je Mac of Windows-pc. De iOS-app is duidelijk het belangrijkst, maar je kan ook een app voor Mac of Windows downloaden of de Chrome-extensie installeren. Extensies voor Safari en Firefox zijn in ontwikkeling. Het instellen gaat makkelijk, want de informatie uit de app kun je zo met de camera van je computer scannen.

Wel oppassen

Er is wel een ding waar je op moet letten. RememBear zit in een bètafase, waardoor er in de komende periode nog features worden toegevoegd. Op dit moment heeft de app ook nog niet alle functies die de concurrentie heeft, maar mogelijk komt daar dus nog verandering in.

Lees ook: Vier alternatieven voor Remembear

Na de testperiode moet er betaald worden voor het gebruik van RememBear. De tarieven zijn nog niet bekend, maar houd daar rekening mee als je al je wachtwoorden in de app opslaat. De app weegt 107MB en draait op iOS 9 en hoger. Downloaden kan via onderstaande link.

Download RememBear in de App Store (gratis)

RememBear: Password Manager

TunnelBear, LLC

10 (1 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.