Wachtwoord app 1Password tijdelijk afgeprijsd
Roel van Hout

Vanochtend meldden we al dat wekker app Rise tijdelijk gratis was, maar dat blijkt niet de enige aanbieding te zijn: ook de ijzersterke wachtwoord app 1Password is vandaag voor de helft van de prijs in de verkoop.

Dat is een flinke en welkome prijsverlaging voor de wachtwoord app, die normaal het dubbele kost. Een smak geld, maar met reden: 1Password is op dit moment de beste wachtwoord app op de iPhone. Niet voor niets namen we hem op in onze lijst met beste iPhone apps.

wachtwoord app

Met het aantal online diensten groeit ook het aantal wachtwoorden dat je moet onthouden – tenzij je overal hetzelfde wachtwoord voor hebt, maar dat raden we je ten zeerste af. Met 1Password ben je in staat je wachtwoorden veilig op een plek op te slaan. Er zijn natuurlijk meer apps die deze dienst bieden, maar volgens veel testers is de beveiliging van 1Password onkraakbaar. Daardoor hoef je enkel nog het wachtwoord dat je voor de app hebt ingesteld, te onthouden.

Prijsdaling wachtwoord app moet mensen doen overstappen

De prijsdaling is niet zonder reden: 1Password is inmiddels al een tijdje toe aan versie 4, maar veel gebruikers hebben na versie 3 niet meer geüpdatet. De ontwikkelaar zal versie 3, die je met Dropbox kan laten synchroniseren, vanaf 1 september niet meer gebruiken en hoopt de overstap hiermee wat minder onaantrekkelijk te maken.

Normaliter zijn app updates gratis als je eenmaal de app hebt gekocht, maar 1Password 4 werd als aparte app uitgebracht. Veel gebruikers hebben daarom tot nu toe de oversteek niet gewaagd.

Goed nieuws dus voor wie op zoek is naar een goede wachtwoord app voor zijn iPhone. Sla snel je slag in de App Store!

1Password

AgileBits Inc.

9,0 (138 reviews)
Gratis via App Store
1Password
1Password
1Password
1Password
1Password

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.