Vuurwerk app voor je iPhone om knallend het jaar uit te gaan

Redactie
29 december 2012, 8:28
1 min leestijd
Vuurwerk app voor je iPhone om knallend het jaar uit te gaan

De Vuurwerk applicatie voor de iPhone is in november al gelanceerd, maar nu de vuurwerkverkoop is losgebarsten is het weer tijd om de app even onder de aandacht te brengen.

Vuurwerk

Misschien behoor je tot een van de vroege vogels die gisteren al voor opening van de winkel in de rij stond om vuurwerk te kopen. Als dat niet zo is en je nog een keuze moet maken uit het enorme aanbod van vuurwerk is het zeker handig om deze app op je iPhone te hebben. De applicatie geeft uitgebreide informatie over het populairste vuurwerk voor deze jaarwisseling. Bovendien staan alle soorten vuurwerk er in beschreven die van verschillende importeurs afkomstig is. Er zijn uiteraard verschillende categorieën, zoals het siervuurwerk en het vuurwerk voor jongere kinderen.

Vuurwerklijst

Met de app Vuurwerk kun je een eigen vuurwerklijstje bijhouden op je iPhone. Zo kun je thuis op je gemak bekijken wat je allemaal aan wilt schaffen en dat in je lijstje zetten. Op die manier hoef je in de winkel niet meer alles te vergelijken, maar geef je gewoon de bestelling van je vuurwerklijstje door. Van al het vuurwerk in de app kun je een uitgebreide omschrijving lezen net als een adviesprijs. Ook zijn er video’s beschikbaar, waarin je het vuurwerk kunt zien als het afgestoken wordt.

Lees verder na de advertentie.

De app Vuurwerk is voor 0,89 euro te downloaden op je iPhone.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's