Vrede van Utrecht vier je met de Vrede2013 app op je iPhone
Redactie

De stad Utrecht staat in het jaar 2013 in het teken van de driehonderdste verjaardag van de Vrede van Utrecht. De lokale overheden hebben samen met Frismedia de iPhone app Vrede2013 uitgebracht die prima van pas komt als je evenementen wilt bezoeken.

Agenda vol met evenementen

vrede2013-appDe app Vrede 2013 kun je gebruiken als een soort van agenda die vol staat met evenementen. Door verticaal te scrollen kun je de verschillende evenementen bekijken, waarbij er foto’s staan afgebeeld. Ook vind je bij elk gepland evenement tweets en die kun je weer als favoriet aanmerken. Voor het gebruik van de agenda heb je de mogelijkheid om je interesses aan te geven, zoals voor literatuur, geschiedenis of dans. In het hoofdmenu vind je ook algemene informatie en kun je accountgegevens invoeren om mee te doen met de prijsvragen.

Feest in Utrecht

Utrecht viert driehonderd jaar Vrede van Utrecht en doet dat door in de binnenstad, maar ook in de stadswijken en verder in de regio geweldige evenementen te organiseren. Als je incheckt op een van de evenementen via de app Vrede2013, dan kun je kans maken op het winnen van een van de vele prijzen, zoals gratis toegangskaarten voor festivals of boeken.

De app Vrede 2013 is gratis beschikbaar voor de iPhone en een echte aanrader als je een van de vele evenementen wilt bezoeken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.