Vraag reistips aan de locals met de Asknative app op je iPhone
Redactie

Er is van elke reisbestemming wel informatie beschikbaar, maar het is toch veel leuker om met de Asknative app op je iPhone reistips te vragen aan de lokale bewoners. Je krgijt dan vaak leuke en originele ideeën aangereikt.

Asknative

Het concept van de Asknative app is heel simpel, want je stelt zelf een vraag met behulp van je Twitter account en hebt daarna alle gelegenheid om de antwoorden te verzamelen. Overigens komen de antwoorden niet alleen vanuit Twitter, maar ook vanuit de app Aksnative zelf. Overige gebruikers van de app hebben de mogelijkheid om een antwoord te liken. Als je eenmaal bent ingelogd hoef je trouwens niet de vraag naar je eigen Twitter account door te zetten.

Overzichtelijk menu

Het menu van de Asknative app is heel overzichtelijk en de interface is rustig uitgevoerd in wit met grijs en her en der een oranje accent. Via de knop in het midden kun je eenvoudig je vraag stellen en je hebt ook de mogelijkheid verbinding te zoeken met andere gebruikers via het tabblad Companions. De app biedt verder een zoekfunctie via de zoekbalk in het hoofdscherm. Daar kun je bijvoorbeeld een plaatsnaam invoeren of een andere zoekopdracht geven.

Mochten er veel gebruikers van de Asknative app komen, dan kan het een waardevolle bron van informatie worden.

De app Asknative is gratis te downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.