Voorkom boetes met de TomTom Flitsers app op je iPhone
Redactie

TomTom heeft een speciale Flitsers Benelux app ontwikkeld, die uitsluitend waarschuwt voor flitsers. Je hoeft dus geen dure complete navigatie applicatie inclusief flitsmelder aan te schaffen. Bespaar geld door de Flitsers app op je iPhone te installeren.

Waarschuwing voor vaste flitsers

De TomTom Flitsers Benelux waarschuwt je tijdig voor een vaste flitser. Bovendien krijg je een realtime waarschuwing voor de aanwezigheid van mobiele flitsers. Als extra informatie kun je ook rekenen op meldingen van meer dan anderhalf miljoen gebruikers van de app. Er wordt verder gewaarschuwd voor trajectcontroles en voor flitsers bij rood licht. Met deze app kun je verkeersboetes voor snelheidsovertredingen dus voorkomen.

Abonnement op flitserservice

Als je van plan bent om de app op je iPhone te gebruiken, dan ben je wel verplicht om een abonnement op de flitserservice te nemen. Sluit je daarvoor geen abonnement af, dan dient de app alleen als een snelheidsmeter. Het abonnement kun je trouwens simpel afsluiten via de knop ‘Meld je aan’, die in de app is te vinden. Met een abonnement heb je uitgebreide mogelijkheden om geld te besparen tijdens de deelname in het verkeer.

Vooral als je vaak tegen een boete aanloopt, kan deze app een welkome uitkomst bieden. De TomTom Flitsers Benelux app is gratis en ter kennismaking kost een abonnement deze maand slechts 1,59 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.