De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Voor alle muzikanten: Amazing slow downer

Redactie
9 januari 2010, 22:07
1 min leestijd
Voor alle muzikanten: Amazing slow downer

Muzikanten vinden het vaak leuk om bestaande liedjes uit te zoeken. Door goed te luisteren hopen ze de juiste noten en akkoorden van het liedje te ontdekken. Het is vaak lastig om dit te doen omdat het liedje zo snel is. Men gebruikt dus vaak het programma ‘Amazing slow downer’ op de computer. Sinds kort is het ook mogelijk om dit programma als applicatie te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Vertragen zonder kwaliteitsverlies

De ‘Amazing slow downer’ is al jaren een begrip voor muzikanten. Met dit programma kan je muziek vertragen en versnellen. Het mooie van het programma is dat de muziekkwaliteit niet achteruit gaat. Door een nummer te vertragen vervormt het geluid altijd, maar door de vele opties in de ‘Amazing slow downer’ kan je de vervorming weghalen.

‘Amazing slow downer’ op de iPhone

De applicatie bevat de zelfde opties als de computerversie. Je kan nummers in de applicatie gebruiken door ze via een web-interface te uploaden. Op dit moment kan je helaas nog geen nummers gebruiken van je iPod, maar het is niet ondenkbaar dat dit in de toekomst wel mogelijk zal worden.

Op dit moment zijn er twee applicaties van de ‘Amazing slow downer’ in de App Store te vinden. Één van deze versies is gratis, maar met deze versie kan je maar een kwart van elk nummer afspelen. De andere applicatie is een volledige versie, en kost 12 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu