Volg Serious Request op de iPhone (Audio én video)
Redactie

Vandaag sloot prinses Margriet rond half negen het glazenhuis van 3fm in Eindhoven. De komende acht dagen gaan 3 dj’s zonder te eten zo veel mogelijk geld ophalen voor het rode kruis. De landelijke actie is op verschillende manieren te volgen met de iPhone. Via een omweg is het ook mogelijk om live beelden te zien van het huis en de dj’s.

VLC mediaplayer

Sinds een paar maanden is de VLC mediaplayer in de App Store te vinden. Deze mediaplayer speelt bijna alle formaten video af. Veel mensen weten echter niet dat je er ook streams mee kan kijken. Op dit moment biedt 3fm zelf geen video stream aan voor de iOS-apparaten, maar er circuleren wel verschillende links naar VLC-streams op internet. Als je de gratis VLC-applicatie hebt geïnstalleerd, kan je deze stream zonder problemen bekijken op je iPhone.

Officiële applicatie van 3fm

De officiële applicatie va 3fm is ook helemaal klaar voor Serious Request. Je kan bij de details over de uitzending precies zien wat er de hele dag gaat gebeuren. Door het schema weet je precies wanneer er bijvoorbeeld een band een live nummer gaat spelen. Natuurlijk kan je met deze applicatie ook naar de radiozender luisteren.

MyOrder

Via de applicatie van MyOrder kan je sinds deze week een liedje voor de actie aanvragen als je de update hebt geïnstalleerd. Je kan zelf het bedrag selecteren dat je wilt doneren, dus je zit niet vast aan een heel hoog bedrag als je dit niet wilt.

Met dank aan de tip van @reinierr94

Stream link: http://djwouter.fiberhosted.nl/kijk.php?link=mms://84.27.159.8:5&naam=3fm%20LIVE%20video


NPO 3FM – Music Starts Here

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

10,0 (1 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.