Volg het iTunes Festival Londen 2012 live op je iPhone

Het iTunes Festival wordt al vanaf 2007 georganiseerd. Deze keer zal het festival plaatsvinden in Londen. Jij kunt dertig dagen lang genieten van geweldige optredens met de iTunes Festival 2012 app op je iPhone.

Gratis muziek

Ervaar het muzikale iTunes Festival Londen 2012 alsof je erbij bent. Geniet van de gratis muziek door de concerten live op je iPhone te volgen. Er zullen in de hele maand september sterren van wereldformaat op het muziekfestival komen optreden. Ook maak je kennis met nieuwe artiesten en bands. Jack White, Norah Jones en One Direction zullen tijdens het festival een spectaculaire line-up laten zien. Verder wordt onder meer Usher verwacht tijdens het muziekfeest. De optredens zullen gehouden worden op een van de beste muzieklocaties in het Verenigd Koninkrijk, namelijk de Roundhouse in de stad Londen.

Live kijken

Je kunt met de app iTunes Festival Londen 2012 de concerten live volgen. Maar als je dat net even niet goed uitkomt, is er ook een andere optie. In dat geval kijk je gewoon een opname van het concert terug. De opnames worden gedurende een beperkte periode beschikbaar gesteld. Heb je toevallig een Apple TV of Airplay, dan kun je de concerten draadloos streamen op het grote scherm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De app iTunes Festival Londen 2012 is gratis beschikbaar voor je iPhone in de Nederlandse taal.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.