Volg je favoriete atleten met de Olympic Athletes’ Hub app

Roel van Hout
29 oktober 2013, 15:12
1 min leestijd
Volg je favoriete atleten met de Olympic Athletes’ Hub app

Nog 100 dagen tot de Olympische Winterspelen in Sotsji. Ter ere hiervan heeft het Internationaal Olympisch Comité de Olympic Athletes’ Hub app uitgebracht.

Als er iets is wat atleten graag doen – buiten trainen en wedstrijden sporten, natuurlijk – is het wel updates plaatsen op sociale media. Met de Olympic Athletes’ Hub app worden de Twitter-, Facebook- en Instagram-accounts van Olympische atleten in één overzicht gezet én doorzoekbaar gemaakt.

Olympic Athletes' Hub

De zoekfunctie stelt gebruikers in staat om atleten per land, team, sport of editie van de spelen te lokaliseren. Op dit moment biedt de app de geverifieerde sociale netwerk-gegevens van meer dan 5000 atleten, en dat nummer zal alleen maar groeien naarmate meer sporters zich kwalificeren voor de Spelen in Sotsji.

Lees verder na de advertentie.

Olympic Athletes’ Hub vergemakkelijkt communicatie met sporters

Niet alleen kunnen fans gemakkelijk updates op sociale netwerken met de app in beeld krijgen, het is voor sporters zelf ook mogelijk om via de app contact met elkaar én het IOC op te nemen. Het blijft natuurlijk wel de vraag in hoeverre sporters tijd hebben om persoonlijk vragen van duizenden fans te beantwoorden, maar de gedachte achter de app – het dichter bij elkaar brengen van fans en sporters – is zeer te waarderen.

 

Categorie: Sport
Spotlight: Olympische Spelen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's